SmartTv Hungary - Okostelevízió portál magyar ügyfélszolgálattal

Márkatörténet

Az Express LUCK egy OEM, ODM, az intelligens digitális termékek tervezésével és gyártásával foglalkozó szakértő, 1997-ben alakult HongKongban. A gyártó a kínai televíziógyártás első 10 exportőre között van, és magában foglalja a végfelhasználói televíziózás mellett a kereskedelmi megoldások részleget is , amely Digitális Signage, Interaktív Faliújság és Art Frame termékeket kínál.

A globális terjeszkedés hatékony támogatása érdekében, beleértve a 100% -ban Shenzhenben lévő ipari parkot, az Express LUCK stratégiailag öt további értékesítési és gyártási létesítményt állított fel 4 kontinensen, az USA-ban, Mexikóban, Kolumbia, Magyarország és Egyiptom területén. Jelenleg a termékek több mint 60 országban értékesítik világszerte. 

Az Express LUCK világszínvonalú, szenvedélyes és dinamikus gyártó vállalat. Nemzeti csúcstechnikai vállalkozás, amely elkötelezi magát a legjobb termékek létrehozása mellett, a legújabb technológiával és a házon belüli digitális szaktudással. Teljes mértékben integráltak vagyunk és elkötelezettek vagyunk az intelligens LCD TV, 3D LCD TV, LED TV, 4K 2K TV és egyéb TV termékek K + F, tervezése, gyártása és értékesítése mellett; 19 és 86 ”közötti TV mérettel. 

Az ügyfelek között szerepelnek nemzetközi kiskereskedők és márkák: Wal-Mart, Amazon, Carrefour, JVC, General, BestBuy, Hyundai és néhány kulcsfontosságú stratégiai partner, például a Samsung, LG, Innolux, CSOT.