SmartTv Hungary - Okostelevízió portál magyar ügyfélszolgálattal

Rólunk

Üdvözöljük a Smart-TV Online portálon!


Oldalunk hazai raktárkészletből merítve, a Gyártónál fellelhető termékeket közvetíti a Végfelhasználók felé hagyományos áruküldő rendszerben.

A SmartTech márka
Az Express Luck kínai gyártó Magyarországon szereli össze a termékeit, a kiszolgálás szigetszentmiklósi raktárból történik futárral, a rendelés feladásától számított 3 munkanapon belül.

A SmartTech televízió kínálatban megtalálhatók LED technológiájú HD és FullHD felbontású televíziók, internetes képességekkel rendelkező okostelevíziók, valamint a legnagyobb, 3840x2160 pixel felbontású 4K UHD panelek egyaránt.A készülékek minden esetben magyar nyelvű menüvel, leírással, távirányítóval rendelkeznek, a készülékek formaterezése vékony és elegáns, az ergonomikus talpat egy nagyon egyszerű szereléssel lehet csatlakoztatni a panelhez, továbbá rendelkeznek VESA szabványú falikonzol szerelési csatlakozással is.

Minden TV készülék csatlakoztatható asztali PC-hez vagy notebookhoz, ezzel akár kiváltva egy nagyméretű monitor szerepkörét is, illetve a SMART készülékek USB porton keresztül képesek direktben kép és videoanyag lejátszásra pendrive vagy hordozható memória tárolóról is.

Termékpolitika
A SmartTech jó ár/érték arányú termékeket szeretne vevőinek eljuttatni.
A Smart-TV Online elkötelezett kiemelt viszonteladó partnere a SmartTech márkának.

A termékek értékesítés előtt teljeskörű átvizsgáláson esnek át a gyártói üzemben, egyenként bekapcsolva, és valamennyi tartozékát gondosan átvizsgálva. A csomagolásról és működési tesztről videofelvétel készül.

Emiatt a szállítási garanciális esetek előfordulása 0%, a 2 éven belüli meghibásodási esetek aránya 1% alatt van, ami kiválónak mondható.

100% biztonság
A Smart-TV Online portál  a 14 napon belüli elállások esetén 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosít a termékekre, valamint a rendelt terméket a szolgáltatásban feltüntetett díjazásért futárral házhoz szállítjuk a megadott címre.

Garancia
A termékekre a Gyártó garanciajegyen feltüntetett hazai szervizképviselete nyújt teljeskörű szerviztámogatást. A garanciaidő a vásárlástól számított 2 év.
A szervizről részletesen itt tájékozódhat.